Den spanska PRE-hästen

Marina & Apolo i piaff

En sagohäst på riktigt!

Jag visste att jag var häst-biten för livet, men jag har aldrig blivit så FAST som när jag träffade en spansk Andalusier (PRE - Pura Raza Española) för första gången!!!  En liten men kraftig  häst med lång vacker man, en lugn men kraftfull kuse med otroligt intelligenta ögon. Kroppsbyggnaden gör att dom har lätt för samling och kan därför gå hög dressyr och utföra skolor ovan mark (sk. Alta Escuela) utan problem. Dom är vackra och helt fantastiska - jag har hittat min sagohäst!!! 

Artikel om PRE-hästen

Läs gärna mer om PRE - Den spanska hästen, som är känd för sitt stora hjärta och mod
http://www.svenskamagasinet.nu/article.75.html


"Hästskötaren Marina Fallgren står och gnabbas med den vackre skimmeln Avellino utanför hans box på La Hoppla."

Mikael Rixon 05.03.2014 12:00

Andalusier skulle nog passa mig och min gren inom westernridningen Trail, där krävs det att hästen är lugn och lyhörd på små hjälper...fingertoppskänsla.

| Svar

Senaste kommentarer

19.03 | 22:43

Hej. Jag vet inte ifall hemsidan är aktuellt fortfarande men om ni tillhandahåller inridning av unghästar får du gärna höra av dig till lillamyys@bredband.net

25.04 | 14:51

Hejsan vet att du ska till Lia och träna den 2 maj Är också intresserad av att vara med mitt mobnr 0760450998 Med vänlig hälsning Irene Henningsson

11.07 | 10:19

Hej har du rid/trick lektioner?
Min hemsida www.ctmahir.se Bor i Klockhammar och är väldigt intresserad av rida för dig. Mvh Camilla

20.03 | 15:17

Ålder och kunskapsnivå för ridlägret den 3-6 jul? Har en tjej på 11 år som ridit i 4 år för tränare. Just nu har hon en lite busig russfröken på 6 år.