Ridlektioner!
Nybörjargrupp (Gamla bilder)
Torera och Apparatossa ska snart göra två nya barn "häst-bitna", vi väntar på att nybörjarlektionen ska börja!
Marina hjälper barnen att förbereda hästarna

Här hjälper jag barnen att förbereda sina hästar inför lektionen. Visar, förklarar, och låter barnen prova själva!

Små barn - Stora hästar

Lille Eric behöver mycket hjälp, han är lite "kort i rocken", endast 4 år gammal!!! Tur att dessa spanska hästar är så snälla och har sånt tålamod!

Olika utbildningsnivåer
Grunderna är viktiga och tål att upprepas flera gånger tills det sitter som rinnande vatten. Alla rider vi för olika anledningars skull, och varje elev är unik på sitt sätt. Det gäller att tillgodose allas behov så att de tycker att det är stimulerande och utvecklande att lära sig rida!
Hästskötsel

Det är även viktigt att lära sig om hästens hälsa, skötsel och hantering från marken för att eleverna ska få en helhetsbild av vår käre vän Hästen.
Torera blir duschad efter dagens lektion.

Pyssel och gos

Visst är det mysigt att bara pyssla, gosa, mysa och spendera tid tillsammans med sin bästa vän?? Man lär känna, och får bättre kontakt med hästen och förtroendet ökar! I stort sett ALLA uppskattar och tycker att det är mycket lärorikt att själv få förbereda sin häst inför ridlektionen. Tekniskt sett är det redan bevisat: "Förspel" är viktigt!!

Kärlek uppstår mellan Nuppu och Abogado!

Utbildning av nya ridskolehästar

För att eleverna ska få en bra utbildning är det viktigt med välskolade hästar. Här rider jag lektion på 4-åriga stoet Cartujana, för att introducera henne som blivande ridskolehäst!

Camilla Einarsson 11.07.2017 10:19

Hej har du rid/trick lektioner?
Min hemsida www.ctmahir.se Bor i Klockhammar och är väldigt intresserad av rida för dig. Mvh Camilla

| Svar

Senaste kommentarer

19.03 | 22:43

Hej. Jag vet inte ifall hemsidan är aktuellt fortfarande men om ni tillhandahåller inridning av unghästar får du gärna höra av dig till lillamyys@bredband.net

25.04 | 14:51

Hejsan vet att du ska till Lia och träna den 2 maj Är också intresserad av att vara med mitt mobnr 0760450998 Med vänlig hälsning Irene Henningsson

11.07 | 10:19

Hej har du rid/trick lektioner?
Min hemsida www.ctmahir.se Bor i Klockhammar och är väldigt intresserad av rida för dig. Mvh Camilla

20.03 | 15:17

Ålder och kunskapsnivå för ridlägret den 3-6 jul? Har en tjej på 11 år som ridit i 4 år för tränare. Just nu har hon en lite busig russfröken på 6 år.