Tävlingar
Medelsvår
År 2007 debuterade jag Msv och red för första gången i mitt liv en kür!  Det var inte helt lätt att komponera ihop ett eget program med alla rörelser, tänka på att utnyttja banan likvärdigt och få musiken att passa till rörelserna. Riktigt klurigt men jättespännande och roligt att se vad som blev av resultatet!  Och det blev en 3:e plac!

 

Marina & Amoroso

Att se sig själv efteråt på film är riktigt nyttigt, jag är väldigt duktig på att kritisera mig själv när jag ser alla småfel jag gör i min sits, hästens form och ridvägarna.. Men jag blir varm i hjärtat av att se Amoroso, han har en stark och egen personlighet och just att han är lite "annolunda" gör honom till mycket speciell!! En häst jag skulle vilja ha för min egen del att fortsätta utbilda och tävla!! Jag önskar Amoroso och hans ägare lycka till i framtiden!

Lätt A

Taranto är oxå en storfavorit!! Mjuk, lyhörd och har ett kalasfint steg! Han är en pärla att rida när han visar upp sin bästa sida! 

Taranto

 

Lätt B
Ileso är en häst som jag är mycket stolt över! Han har inte haft det lätt här i livet... I början fick jag ägna 3 månader åt att bara longera  och markträna honom för att få honom att lugna ner sig o vilja samarbeta. Sen gick allt med raketfart! Han lärde sig att slappna av, ställa och böja sig på voltspåret, flytta sig undan för skänkel, kalasfina fattningar, ökningar och minskningar. Därför är jag mycket stolt över vår 2:a placering i LB!
Ileso

Ileso är beviset på att uttrycket "hopplöst fall" eller "det går inte att lära en gammal hund sitta" inte stämmer. Jag skulle vilja säga : Med tålamod och tid kan även den värsta bli den bästa! Jag önskar Ileso och hans ägare lycka till i framtiden!

Avelino

PRE-föreningen anordnade utställning på Grevagården i Skövde 1 okt 2006. Avelino visade upp en ökad trav som aldrig förr och vi kom 2:a i vår klass!!
Marina mycket stolt över sin vackra häst! Och nästa säsong ska han få följa med på lite lätta dressyrtävlingar, ska bli spännande!

Sorro

Mitt "nya projekt" är Sorro, även kallad Svarta Faran, Galningen och Avkastarkungen. Sorro var tyvärr skadad under så lång tid att veterinären egentligen ville dömma ut honom... Pga smärta har han inte tvekat att kasta av sin ryttare, slita sig och rymma långt bort eller i vissa fall nästan visat tendens till att vilja anfalla för att få vara i fred... Men nu verkar allt gå åt rätt håll, Sorro är frisk och glad igen! (Tack vare vår underbara häst-kiropraktor!) Det tog år av rehabilitering och mycket massage. Och med mycket markträning börjar även hans mentala inställning till människor och ridning förbättras!

Nu tränas Sorro lite lätt i både hoppning och dressyr, och han har varit ute på några småtävlingar för att han ska få träna på att "komma ut i riktiga livet" och vara social. Marina sköter dressyren och syster Malin hoppningen. Han behöver få mycket mer miljöträning och rutin i både hoppningen och dressyren, då "vildhästen" i honom fortfarande kommer fram i tid och otid. Det sitter fortfarande kvar i huvudet på honom. Men jag tror att Sorro kan bli en riktigt bra tävlingshäst i framtiden! (Se nya bilder på Sorro under Tävlingsbilder, han är en god bit på väg!!)

| Svar

Senaste kommentarer

19.03 | 22:43

Hej. Jag vet inte ifall hemsidan är aktuellt fortfarande men om ni tillhandahåller inridning av unghästar får du gärna höra av dig till lillamyys@bredband.net

25.04 | 14:51

Hejsan vet att du ska till Lia och träna den 2 maj Är också intresserad av att vara med mitt mobnr 0760450998 Med vänlig hälsning Irene Henningsson

11.07 | 10:19

Hej har du rid/trick lektioner?
Min hemsida www.ctmahir.se Bor i Klockhammar och är väldigt intresserad av rida för dig. Mvh Camilla

20.03 | 15:17

Ålder och kunskapsnivå för ridlägret den 3-6 jul? Har en tjej på 11 år som ridit i 4 år för tränare. Just nu har hon en lite busig russfröken på 6 år.