Härliga långturer!
Följ med oss ut i naturen!
Ta med din egen häst eller låna häst av oss!
Ge dig och din häst en härlig stund tillsammans!

Det händer lite då och då att vi planerar långturer / uteritter av olika slag. Det brukar vara populärt både hos hästarna och ryttarna!  Vi har gjort allt från korta dagsturer till långritter där vi varit borta i 3 dagar! 

Denna bild är från Spanien, en jättehärlig tur på ett par timmar. Först går den upp i bergen, man rider på en sandstig mellan korkekarna. Sen följer man flodens djungel en bit och till sist genom olivlunden tillbaka till stallet. En kalashärlig runda med mycket uppför och nerför och man får uppleva 3 exotiska varianter på spanskt landskap!

Skagern runt
Sommaren 2006 slog vi på stort, då packades sadelväskorna fulla och ett glatt gäng tjejer och hästar gav sig av för att spendera 3 dagar i sadeln och rida Skagern runt! Mycket fin natur längs Skagerns strand och skogar. Vi träffade på mycket trevligt folk, både vandrare o cyklister som också njöt av Mellansveriges natur! Det gör vi snart om igen!
Uteritter på hemmaplan
Även här hemma finns det gott om vackra turer att rida ut på. Vi har Kilsbergens skogar inom räckhåll och även där mina föräldrar bor finns goda ridmöjligheter!

Men högsta rid-poäng häromkring ger jag till Tivedens underbara ridleder!!!

| Svar

Senaste kommentarer

19.03 | 22:43

Hej. Jag vet inte ifall hemsidan är aktuellt fortfarande men om ni tillhandahåller inridning av unghästar får du gärna höra av dig till lillamyys@bredband.net

25.04 | 14:51

Hejsan vet att du ska till Lia och träna den 2 maj Är också intresserad av att vara med mitt mobnr 0760450998 Med vänlig hälsning Irene Henningsson

11.07 | 10:19

Hej har du rid/trick lektioner?
Min hemsida www.ctmahir.se Bor i Klockhammar och är väldigt intresserad av rida för dig. Mvh Camilla

20.03 | 15:17

Ålder och kunskapsnivå för ridlägret den 3-6 jul? Har en tjej på 11 år som ridit i 4 år för tränare. Just nu har hon en lite busig russfröken på 6 år.